Thursday, February 3, 2011

Mee Bandung Muar



Materials

  • 1 / 2 package noodles dicelur
  • 200 gm of meat / poultry
  • 1 / 2 kg large prawns
  • 200 gm dried shrimp
  • 3 tablespoons chili machine / powder
  • 4 cloves garlic
  • 10 shallots
  • 1 seed oil (extracted and taken in coconut milk)
  • 5 cm ginger
  • 1 / 4 kg spinach
  • 5 eggs
  • 1 large cucumber
  • 4 pieces of tofu (cut and fried)
  • 100 gm of peanut powder
  • 10 pieces of Marie biscuits (crushed)
  • salt
  • sugar
  • chives for garnish

Method:

1. Onion, garlic, ginger and shrimp until finely machined.

2. Heat oil and saute the ingredients together diemsin chillies until fragrant.

3. Add a little water and coconut milk

4. When boiling, add chicken and shrimp

5. Add salt, mustard and ground nut and marie biscuits

6. Wait a while until all tergaul average

7. Separate noodles and egg fried dicelur buffalo eye

8. Serve with the sauce had cooked, fried onions and green onions.

No comments:

Post a Comment